Dagmar Lánská | |
Podnázev: původ, účinné látky, působení, recepty Sortiment: Kniha Jazyk: čestina ![]() Nakladatel: TeMi EAN: 9788087156445 ISBN: 978-80-87156-44-5 Formát: 210 x 210 x 10 mm Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá Počet stran: 160 Běžná cena: 189 Kč KOUPIT NEJLEVNĚJI | ![]() |
Anotace: | |
Sůl nad zlato čili bez soli se nedá vařit – kdo by neznal nesmrtelnou pravdu klasické pohádky?! Ale nejen sůl, totéž platí o koření. Koření dodává pokrmům chuť a to v nekonečné škále variací a odstínů. Prospívá dobrému trávení. Kvůli svým chuťovým kvalitám bylo odnepaměti předmětem výnosných obchodů. Stalo se prostředkem, jímž demonstrovali své umění kuchařští mistři. Odlišuje národní kuchyně po celé planetě. Uplatňuje se ve všech pokrmech – slaných, sladkých, kyselých, teplých, studených, pečených atd. Zkrátka bez koření není vaření. Ing. Dagmar Lánská, CSc. je vyhlášenou odbornicí v oboru koření, zabývá se jím déle než třicet let. | |
Zařazeno v oddělení: | |
Knihy / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Všeobecné a ostatní | |
Recenze Koření pro chuť a vůni: | |